bet365

Arsenal-talangen lånas ut till West Ham United

Carl Jenkinson förlänger låneavtalet med West Ham United

Förlänger med Arsenal för att lånas ut till Premier League-konkurrenterna West Ham för ytterligare en säsong.

För drygt en månad sen skrev engelska medier att Carl Jenkinson skulle skulle komma att lånas ut till Sunderland men så blev inte fallet och istället blev det blev det en andra lånesejour i West Ham där Jenkinson spenderade förra säsongen. Samtidigt som båda klubbarna gjort utlåningen officiell skriver Daily Mirror att spelaren har skrivit på ett nytt kontrakt med Arsenal.

West Ham ska efter förra inlåningen ha meddelat Emirates-klubben att man varit intresserade att köps loss spelaren men Arsene Wenger tror väldigt mycket på spelaren som nu alltså kommer att vara i Arsenals ägo till och med 30 juni 2020.

Växt i West Ham

Jenkinson blev en av fansens favorit när han spelade för Hammers förra säsongen och gjorde 36 matcher i alla turneringar. Den engelske U21-försvararen gjorde sin debut för West Ham i september förra året då han hoppade in mot Hull i en match som slutade 2-2. En månad senare gjorde han sin första start i en match mot Queens Park Rangers där man vann med 2-0 och efter vinsten har Jenkinson varit förstavalet på lagets högerbacksplats.

Jenkinson är klubbens sjätte nyförvärv för säsongen efter att man kontrakterat  Darren Randolph, Pedro Obiang, Stephen Hendrie, Dimitri Payet och Angelo Ogbonna.

”Glad att komma tillbaka”

Spelaren själv är väldigt glad att vara tillbaka, vilket han även berättar till klubbens hemsida.

 

”Jag är väldigt glad att vara tillbaka här efter förra året. Förra säsongen var väldigt bra både för mig och för klubben. Om jag ska vara ärlig var att komma tillbaka till klubben och jag är väldigt glad att det löste sig. Jag är en ung spelare och har inte varit i så många klubbar men jag har älskat varje minut som varit här. Allting här är fantastiskt och det är en väldigt familjär klubb, lagkamraterna här är helt fantastiska. Samtliga krav som du har som fotbollsspelare uppfylls här och därför vill jag stanna här” förklarade Jenkinson.
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply