Arsenal ger inte upp på Marcelo Brozovic

Arsenal ger inte upp på Marcelo Brozovic

Prislappen ligger fortfarande på 30 miljoner euro

Arsenal behöver införskaffa en del nya spelare i sommarens transferfönster och de vill att en av dem blir Inters mittfältare Marcelo Brozovic, men Inter är hårdnackade och vägrar sänka prislappen som ligger på 30 miljoner euro.

Arsenal har under tidigare säsonger fått utstå mycket kritik för att vara så oaktiva under somrarnas transferfönster och de behöver fortfarande förstärka sin trupp om de vill ha en riktig chans att kunna utmana i den absoluta toppen. De kommer även detta året att spela Champions League och ha Premier League att utmana om och den stora frågan kvarstår huruvida de gör tillräckligt bra värvningar i sommar för att kunna konkurera med övriga starka trupper i såväl Champions League som i den engelska ligan.

En spelare som sägs intressera Arsenal och Arsene Wenger är Inters mittfältare Marcelo Brozovic. Han har redan varit i tankarna hos Londonklubben under en längre tid, bland annat tack vare en strålande insats i EM 2016 i Frankrike för sitt Kroatien. Den 23årige kroaten spelar på det centrala mittfältet och ses som en box-till-box mittfältare, kan dock användas lite överallt på mittfältet vilket naturligtvis är ett stort plus. Brozovic skall intressera Londonklubben rejält men de har redan varit hos Inter en gång och hört sig för angående mittfältaren. Svaret blev samma nu som det blev då – prislappen stannar på 30 miljoner euro och vidare diskussioner kommer inte föras förrän det är accepterat rapporterar nu Football Italia.

23åringen kom till Italien och Inter från Dinamo Zagreb i januari 2015 för sammanlagt 8 miljoner euro och hans nuvarande kontrakt med Nerazzurri löper till och med juni 2019. Arsenal skall vara motvilliga till att betala summan, men intresset för den centrale mittfältaren kvarstår.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply