Arsenal vill värva Marcelo Brozovic

Arsenal vill värva Marcelo Brozovic

Jagar Inters mittfältare

Enligt Daily Mirror vill Arsenal värva Inters Marcelo Brozovic.

Efter en tid där det såg positivt ut verkar säsongen sluta ungefär som det brukar för Arsenal. Efter att ha varit med i titelstriden orkar man inte hela vägen fram. Laget ligger trea i Premier League och är fem poäng bakom Tottenham och tio bakom Leicester med fyra omgångar kvar att spela. Till nästa säsong vill Londonklubben gå hela vägen och vinna den engelska ligan. För att se till att det blir så är man beredd att värva in ett antal spelare. Det har bland annat sagts att Arsenal vill värva Karim Benzema och att Riyad Mahrez kan vara på väg till Arsenal. Nu spekuleras det om att man jagar ännu en spelare.

Enligt Daily Mirror vill Arsenal värva InterMarcelo BrozovicWenger ska ha sagt till klubbledningen att värva mittfältaren och den engelska klubben sägs vara villig att spendera 16 miljoner pund på Brozovic.

Efter den här säsongen avslutas den låneperiod på ett och ett halv år där Inter har lånat kroaten från Dinamo Zagreb. Dock så är den italienska klubben benägen om att få till en deal där man ser till att Brozovic tillhör klubben på en permanent basis.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply