bet365

Arsenal erbjuder Jack Wilshere nytt kontrakt

Jack Wilshere kan förlänga med Arsenal inom kort

Det har inte blivit många framträdande för Jack Wilsheres del i Arsenal denna säsongen. Trots det uppges Arsenal erbjuda den 24-åriga mittfältaren ett nytt kontrakt inom kort.

Jack Wilshere har varit Arsenal troget sedan han var nio år gammal. När han var 16 slog han igenom i A-laget och har sedan dess varit en viktig spelare som Arsené Wenger ständigt hyllar. Men framträdandena kommer allt mer sällan. Skadorna har plågat Wilsheres kropp hela karriären och det har endast blivit 100 matcher i Premier League trots att debuten kom redan 2008.

Denna säsongen har han ännu inte spelat i Premier League och det pratas om en comeback i februari, om man har tur. Även om han inte spelar så ofta står Wenger ändå bakom engelsmannen. Enligt trovärdiga Sky Sports kommer Arsenal nämligen erbjuda Wilshere ett nytt kontrakt inom kort.

Har två år kvar

Wilsheres nuvarande kontrakt går ut först 2018, men det hindrar inte Wenger från att förlänga kontraktet. Han ser Wilshere som en viktig del av både nuvarande lagbygget och framtidens Arsenal.
– Han har två år kvar på sitt kontrakt och jag vill att Jack ska stanna här. Han är ett specialfall, för han är en speciell talang. Han kom fram i klubben och han är en engelsk landslagsspelare, säger Wenger enligt Sky Sports gällande Wilsheres situation.

Redan i juni avslöjade vi att Wilshere diskuterade förlängning med Arsenal.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply