Arsenal dementerar rykten om Victor Wanyama

Arsène Wenger nekar intresse för Victor Wanyama

Arsenal uppges vara på jakt efter en ny mittfältare i januari efter att både Francis Coquelin och Mikel Arteta dragit på sig långtidsskador. En som har placerats i klubben är Southamptons Victor Wanyama, men nu dementerar Arsène Wenger ryktena.

Arsenals skadelista är lång, då namn som Alexis Sanchez, Danny Welbeck, Tomas Rosicky, Jack Wilshere, Mikel Arteta och Francis Coquelin är några som finns med där. Som man kanske kan märka är det många mittfältare som inte är tillgängliga för spel, och därför uppges klubben nu vilja värva en ny bollvinnare i januari. Namn som Lars Bender, Ilkay Gündogan, Cristoph Kramer och William Carvalho har placerats i klubben sedan tidigare.

Jagar inte Victor Wanyama

En spelare som har placerats i klubben i flera år är Victor Wanyama, då Arsenal uppgavs vilja värva honom redan under hans tid i Celtic. Då är det inte särskilt överraskande att kenyanen placeras i klubben, men Arsène Wenger dementerar uppgifterna även denna gång.

– Jag uppskattar spelaren men vi är inte ute efter honom, säger han enligt Sky Sports när han får frågan om klubbens intresse.

I januari kan det i alla fall vara möjligt med en värvning på mittfältet, då den franske managern inte utesluter detta.

– Vi får se vad som finns där. Vi har hela december att avklara först, säger han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply