bet365

Barcelona kommenterar ryktena om Lionel Messi, Neymar och Luis Suarez

Barcelona talar ut om ryktena om superstjärnorna

De tre superstjärnorna i Barcelona, det vill säga Lionel Messi, Luis Suarez och Neymar, har alla kopplats ihop med flyttar till klubbar i Premier League. Nu svarar klubben på ryktena och meddelar att man aldrig kommer att sälja till Premier League.

Barcelona sitter på tre av världens kanske bästa anfallare i form av Lionel MessiLuis Suarez och Neymar, eller ”Tres Amigos” som de också kallas. Den förstnämnde har vunnit ett enormt stort antal priser, bland annat 4 Ballon d’Or, priset för den bästa spelaren i de europeiska ligorna. De andra två har under de senaste åren tagit stora kliv och anses vara bland de hetaste anfallarna just nu. Föga förvånande kommer det då uppgifter om att stjärnorna kan lämna Barcelona för spel i Premier League. Lionel Messi har bland annat placerats i Manchester City och även i Arsenal, medan Neymar har kopplats ihop med Chelsea och Manchester United.

”Våra motståndare är Premier League”

Nu svarar Barcelonas klubbpresident Josep Maria Bartomeu ryktena om att lagets superstjärnor kan lämna klubben för spel i England.

– Ingen annan klubb i världen oavsett sport tänker bortom en eller två säsonger, men vi gör det i Barça. Vi vill bli den första klubben att nå 1 biljon euro i intäkter, säger Josep Maria Bartomeu till Financial Times och fortsätter:

– Våra motståndare är Premier League, inte en specifik klubb utan styrkan i Premier League som sådan. I motsats till vad som publicerats i brittisk press kommer Barcelona alltid ha resurserna att försvara sig mot bud från engelska klubbar på Messi, Neymar och Suarez.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply