Alexis Sánchez: ”Kan inte sova om jag inte gör mål”

Alexis Sánchez: "Kan inte sova om jag inte gör mål"

Alexis Sánchez avslöjar dåliga vanan

Säger till klubbens officiella hemsida att han har svårt att svåra om han inte lyckas göra mål i matchen som spelats tidigare på dagen.

Alexis Sánchez är en av Arsenals bästa spelare men denna säsong har det inte gått lika bra för chilenaren. Sánchez har drabbats av flertalet skador och hittills har det blivit 11 mål på 30 matcher denna säsong, 14 mindre än han lyckats med förra säsongen.

Nu berättar spelaren till klubbens hemsida att han har svårt att sova om han inte får nära i en match.

– Jag vill alltid bli bättre och ge absolut allt för laget. Sanningen är att jag gillar ansvaret jag har. Om jag inte gör mål känns det som att jag har misslyckats och svikit laget. Då går jag hem och kan inte sova, jag tänker hela tiden på att jag måste göra bättre ifrån mig, säger Sánchez till klubbens oficiella hemsida.

Jagar fransk talang

Arsenal har känt till fransmannens talang länge men har blivit imponerade av Ousmane Dembelesframfart i den franska ligan att Arsene Wenger kan komma att använda sina franska kontakter att få över artonåringen till England. Arsenal kommer få ett tufft motstånd från Barcelona som också är intresserade, enligt Daily Mirror. Barcelona ligger före då de redan har haft över sina representanter på plats för att bevaka anfallaren, som också kan spela i nummer 10-rollen. Direktören Robert Fernandez och scouten Urbano Ortega fick se Dembele göra ett hattrick i 4-1 vinsten mot Nantes. De spanska representanterna var mycket imponerade av den höga kvalitén Dembele visade upp.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply