Agenten: Hector Bellerin skriver nytt kontrakt med Arsenal

Försvarstalangen vill stanna i London

Efter flyttrykten till La Liga och FC Barcelona verkar försvararen tillslut ha bestämt sig. Enligt hans agent kommer Arsenal-spelaren att stanna i klubben.

Det var framför allt i början av förra veckan som ryktet slog ned att Barcelona var ute efter Arsenal-försvararen. Barca, som haft tunga skadeproblem på backsidan, vill hitta en ny högerback då Sevilla-förvärvet Alex Vidal underpresterat rejält.

Men det verkar som om den katalanska storklubben får leta vidare, för enligt The Guardian bekräftar nu spelarens agent att han är nöjd med tillvaron i klubben och att han inom kort kommer skriva ett nytt kontrakt.

”Gått bättre än förväntat”

Förhandlingarna mellan Arsenal, agenten och Bellerin har pågått under de senaste veckorna och ytterbackens agent är nöjd än så länge.

– Det har gått bättre än förväntat. Vi har kommit mycket närmare en överenskommelse än för två veckor sedan, säger agenten Albert Botines till The Guardian.

Glad över Barcas intresse

Hector Bellerin uttalade sig själv under veckan att han var stolt över att få Barcelonas uppmärksamhet, men försvararen – precis som hans agent – poängterar hur nöjd han är över tillvaron i London och Arsenal.

– Det här kommer att bli fjärde gången som han (Hector Bellerin) skriver ett nytt kontrakt med Arsenal. Det säger en hel del om hur nöjd han är över att spela här, säger agenten som också tillägger att den Barcelona-födde försvararen utvecklats enormt som fotbollsspelare för ”The Gunners”.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply