bet365

Arsenal jagar Rob Holding

Arsenal jagar Rob Holding

Vill värva Boltons mittbackstalang

Enligt Daily Mail är Arsenal på jakt efter Boltons mittback Rob Holding.

Arsenal har ännu en gång misslyckats med att vinna Premier League. Det har nu gått tolv år sedan man lyckades vinna den engelska ligan. För att se till att lidandet tar slut till nästa säsong är klubben på jakt efter ett antal nya spelare. Det har sagts att Liverpools Daniel Sturridge kan hamna i Arsenal och att Arsenal vill värva N’Golo Kante. Nu är man på jakt efter en till spelare, och den här gången riktar man sina blickar mot The Championship.

Enligt Daily Mail vill Londonklubben värva Rob Holding från Bolton. Den 20-åriga mittbacken har slagit igenom i den engelska andraligan den här säsongen och har spelat 26 matcher. Arsenal ska ha kontaktat Bolton och lagt ett bud på två miljoner pund på spelaren. Championshipklubben ryktas dock vilja ha fem miljoner pund för att släppa Holding.

Arsenal är dock inte den enda klubben som vill värva den unga mittbacken. Även Bournemouth och Everton är intresserade av Holding, men ingen av de två klubbarna ska ha lagt ett bud på spelaren.

Holding sägs vilja lämna sin nuvarande klubb då det är klart att Bolton kommer åka ur den engelska andraligan och spela i League One nästa år. Han har spelat för klubben sedan han var sju år gammal och gjorde sin debut för A-laget i augusti 2015. På grund av sina insatser under den här säsongen blev han framröstad som årets spelare i klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply