bet365

Riyad Mahrez bekräftar: ”Några klubbar kan få mig att lämna”

Riyad Mahrez bekräftar: "Några klubbar kan få mig att lämna"

Riyad Mahrez öppnar dörren för att lämna

Säger till France Football att han vill stanna i Leicester City men att det finns två till tre klubbar som kan få honom att tänka över beslutet.

Riyad Mahrez har under det senaste halvåret jagats av flera av Europas största klubbar. Namn som Real MadridBarcelonaManchester United och Chelsea har endast varit några av klubbarna som ska ha visat intresse för Mahrez och nu öppnar spelaren själv för att flytta, även om han trivs i sin nuvarande klubb.

– Premier League är en väldigt bra liga och jag skulle vilja stanna här så lång tid som möjligt. Det finns dock två eller tre klubbar som skulle vara intressanta att flytta till, om de hörde av sig, säger algeriern som kom till Leicester sommaren 2014, detta från Le Havre.

Tidigare har det kommit uppgifter från Frankrike att Arsenal ska ha lagt ett bud på spelaren värt 30 miljoner pund, något som ska ha förnekat från brittiskt håll.

Ryktena om en flytt till Real Madrid eller Barcelona har även de varit många och spelaren berättar att en möjlighet finns att han flyttar.

– Om det finns någon brasiliansk spelare som dyker upp går han till Real Madrid nästan direkt. För oss är det lite svårare, vi måste göra mer för att bevisa oss, säger Mahrez till France Football.

Vilka klubbar det handlar om har Mahrez dock inte sagt något om. Hans kontrakt med Leicester sträcker sig till och med sommaren 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply