Riyad Mahrez distraherad av Arsenalryktena

Riyad Mahrez distraherad av Arsenalryktena

Kan finnas substans i ryktena

Leicester Citys stjärna Riyad Mahrez sägs ha varit väldigt distraherad på sistondes, något som har märkts i hans spel och det sägs vara på grund av ryktena som kopplar honom med en flytt till Londonlaget Arsenal.

Efter att Leicester City förra säsongen vann Premier League har flertalet av lagets stjärnor hyllats. En av de spelarna som har hyllats mest och som ses som en nyckelspelare i laget är yttern Riyad Mahrez, som förra säsongen bidrog med 17 mål samt 10 assists på 37 Premier Leaguematcher för att se till att Leicester säkrade titeln och chockade en hel fotbollsvärld. Leicester och Claudio Ranieri kommer också att behöva mittfältaren nästa säsong om de överhuvudtaget skall ha en chans att kunna utmana och försvara sin titel.

På senare tid har dock rykten kopplat ihop Mahrez med ett antal stora europeiska klubbar, däribland ligakonkurrenterna Arsenal. Det har sagts att Londonklubben är otroligt intresserade och att även Mahrez skall ha tänkt över denna möjlighet en gång eller annan. Tränare Arsene Wenger har vägrat uttala sig om en möjlig flytt för Mahrez del. Den engelska tidningen The Mirror skriver att Wenger blev tillfrågad om statusen på den algeriske landslagsmannen men Wenger vägrade att svara och menade på att de håller sina transferaffärer hemliga.

Leicesters tränare Claudio Ranieri har uppenbarligen blivit lite lätt skakad av ryktena då italienaren är väldigt benägen om att behålla mittfältaren i truppen. Metro skriver att tränaren själv har erkänt att mittfältaren har varit lite distraherad av ryktena som omger hans framtid.

– Riyad kanske är lite distraherad av alla dessa rykten och spekulationer. Det är viktigt att han förstår att han borde stanna med oss. Han måste förbättra sin fitness och spela för laget lika bra som förra säsongen, sade Ranieri.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply