Oliver Giroud kan lämna Arsenal efter säsongen

Arsenal-stjärnan funderar över sin framtid i London

Oliver Girouds framtid i Arsenal är långt ifrån säker. Nu uppger fransk media att fransmannen kan komma att lämna klubben redan i sommar.

Det surrar mycket om Arsenal just nu. Nyligen ryktades det om att den spanske högerbacken Hector Bellerín skulle lämna klubben, men hans agent gick dock ut och sa att försvararen inom kort kommer att förlänga med London-klubben.  Även Arsenal-mittfältaren Özil ryktades bort, men tysken uppges vara nära en kontraktsförlängning. 

Nu ryktas nästa stjärna vara på väg bort från storklubben, det uppger franska L´Equipe under morgonen. Tidningen uppger att stjärnan ska vara missnöjd med situationen då tränaren Arsene Wenger val av att låta Alexis Sanchez starta.

”Vill stanna till kontraktet går ut – men”

30-åringen säger under dagen till L´Equipe att hans plan är att stanna tills kontraktet går ut med Arsenal, men att han erkänner att han har haft planer att lämna.

– Jag ser min framtid i Arsenal tills den dagen mitt kontrakt går ut. Men jag ska inte ljuga, det finns gånger då jag varit besviken och frustrerar över min situation här, säger fransmannen men poängterar att han inte tänker ge upp.

– Jag kommer att fortsätta att kämpa. Det bästa jag kan göra är att visa tränaren att jag vill ta tillbaka min plats i startelvan.

Oliver Girouds kontrakt går ut 2018 med Arsenal, men enligt källor till Sky Sport kan anfallaren komma att lämna klubben redan till sommaren om han inte får mer speltid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply