Officiellt: Engelske landslagsmannen förlänger med United

Phil Jones blir United trogen till 2019

Manchester United gick under kvällen ut med nyheterna som bekräftar att Phil Jones förlänger sitt kontrakt med klubben och blir kvar på Old Trafford i ytterligare fyra säsonger.

Den engelske landslagsbacken, Phil Jones, handplockades av Manchester United och Sir Alex Ferguson under sommaren 2011 från Blackburn och har sedan dess utvecklats till en stöttepelare i Uniteds defensiv. Trots sin ringa ålder har Jones redan hunnit med att spela 128 matcher i den röda tröjan och han har blivit en favorit hos fansen.

Nu kommer glädjande nyheter för United-fansen världen över.

”Stort att vara en del av den här klubben”

På sin officiella hemsida meddelar Manchester United att man förlängt kontraktet med sin 23-årige stjärnförsvarare. Det nya kontraktet är skrivet över fyra säsonger med option på ytterligare ett år och det innebär att Jones minst stannar i United till sommaren 2019.

Mittbacken var givetvis nöjd efter signeringen av det nya kontraktet.
– Jag är överlycklig över att ha skrivit på ett nytt kontrakt. Jag har sedan första dagen trivts utmärkt i United och jag ser fram emot att fortsätta min utveckling som spelare, sade Jones till Uniteds hemsida.

– Det är stort att vara en del av den här klubben och jag kan knappt vänta på att säsongen ska dra igång. Jag skulle vilja tacka min manager, ledarstaben och fansen för deras stöd.

”Vi är glada att Phil förlängt kontraktet”

Manchester Uniteds manager, Louis van Gaal, säger såhär om Jones nya förlängning.
– Vi är glada över att Phil valt att förlänga kontraktet. Han är en talangfull spelare med ett utmärkt spelsinne och dessutom kan han spela på flera olika positioner, sade van Gaal till Uniteds hemsida.

– Phil är en relativt ung försvarare som ständigt utvecklas. Han missade delar av förra säsongen på grund av sin skada, men jag är imponerad över hans professionalism och attityd under hans rehabperiod.

Jones har 17 A-landskamper för England på meritlistan och väntas gå in i en eventuell EM-elva nästa sommar i Frankrike.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply