bet365

Emil Forsberg allt närmare Liverpool

Emil forsberg allt närmare Liverpool

Liverpool budar på Emil Forsberg

Enligt Daily Mail har Liverpool trappat upp i jakten på svenske Emil Forsberg och vill lägga ett bud på mittfältaren, även om Red Bull Leipzig inte villa sälja under januarifönstret.

Ryktet om Liverpools intresse för Emil Forsberg dök upp för ett par veckor sen. Först ansågs det endast vara ett löst rykte men nu fortsätter engelska Daily Mail på den inslagna linjen och skriver att spelaren fortfarande följs av Liverpool och att Anfield-klubben vill köpa loss svensken redan i januarifönstret.

Anledningen till att svenskens klubb inte vill sälja är att man är man leder 2. Bundesliga och är på väg upp i den tyska högstadivisionen. Red Bull Leipzig leder tabellen tre poäng före Freiburg med 19 spelade omgångar och de båda har en försprång ner till Nürnberg på åtta respektive fem poäng.

Daily Mail skriver på onsdagen att Jürgen Klopp och den engelska klubbledningen gjort en förfrågan om spelaren men att Leipzig har nekat en försäljning under vinterfönstret. Enligt tidningen kommer klubben fortsätta att följa svensken för att sedan lägga ett bud i sommar.

Samtidigt som Emil Forsberg sägs vara på väg till Liverpool rapporterar samma tidning att Merseyside-klubbens serbiske ytter Lazar Markovic som för tillfället är utlånad till Fenerbahçe har erbjudande från Fiorentina.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply