bet365

Emanuelson trivs med livet i London

Milans utlånade ytter har varit en framträdande spelare i Fulham de senaste veckorna och har inte uteslutit en återkomst till Craven Cottage trots att Martin Jol förväntar sig att han återvänder till Italien för att fortsätta karriären där.

Emanuelson hoppas att han kan fortsätta från sin fina insats mot Everton i helgen och ta med sig sin form  till sommaren då hans framtid kommer att avgöras:

”Jag trivs här. London är en trevlig stad och Fulham är en bra footballsklubb – den är väldigt varm, alla är positiva, alla har hjälpt mig att komma tillrätta,” sade Emanuelson.

”Nu har jag hittat rätt, jag får starta matcherna så jag är nöjd här och förhoppningsvis kan jag fortsätta såhär i de sista fyra matcherna av säsongen.”

”Jag skulle vilja göra ett mål i slutet av säsongen och få ett bra avslut så får vi se vad som händer i sommar. Jag vill bara spela bra och visa alla i Fulham mina kvalitéer.

”Det är roligt att spela här och det är ett härligt lag, dessutom är stadion och fansen fantastiska, så jag vill visa dem mina kvalitéer.”

”Efter två förluster vill vi få med oss ett bra resultat, men vi vet att Everton är ett starkt lag som hoppas på spel i Europa. Vårt lag är väldigt positivt eftersom vi spelade bra mot Arsenal och nu är det dags att få ett bra resultat igen.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply