Semifinaler EM 2021 – datum & tider för alla semifinaler i Fotbolls EM 2021!

Semifinaler EM - datum & tider för alla semifinaler i Fotbolls EM

EM 2021 semifinaler – när spelas semifinalerna i fotbolls EM 2021?

Vill du se EM 2021 semifinaler på TV? Matcher, speldatum och speltider? När spelas semifinalerna i Fotbolls EM 2021? Nu står klart vilka lag som har gått vidare från åttondelsfinalen och kommer att spela i semifinal i EM 2021.

Här hittar du allt du behöver veta om semifinalerna i fotbolls EM 2021 när det gäller vilka semifinaler EM 2021 matcher som kommer vilka speldatum och speltider som gäller för semifinalerna i EM 2021. Streama semifinalerna live =>

Semifinaler EM 2021 - datum & tider för alla semifinaler i Fotbolls EM 2021!

Semifinaler EM 2021 – lag som gått vidare och kommande semifinalmatcher!

Det sista stora steget inför att få spela den så åtråvärda EM-finalen är här. Det är dags för EM 2021 semifinaler! Efter att ha passerat hela gruppspelet, med 72 matcher, och sedan både åttondelsfinalerna och snart kvartsfinalerna så är det nu dags för det sista provet före finalen.

Det är bara fyra lag kvar, och de är alltså de fyra bästa landslagen i världen just nu, något i sig inte är så dåligt. Men det brukar heta att ingen kommer ihåg den som åkte ut ur en semifinal. Förlorare blir ju sällan ihågkomna, så därför är en vinst här något som alla kommer att satsa på, så klart. Se alla EM matcher live =>

Semifinaler EM 2021 – lag som gått vidare och kommande semifinalmatcher!

Nu när samtliga kvartsfinaler har avslutats så har vi svaret på frågan vilka lag har tagit sig till EM semifinal och slutspelet i EM 2021? Efter att varje lag spelat tre matcher i gruppspelet och åttondelsfinal och kvartsfinal i EM 2021 så har det blivit dags för semifinalerna i turneringen.

Det är nästan klart vilka fyra lag som kommer att spela semifinal i EM. Italien och Spanien är klara och möta varandra i semifinal. Återstående semifinal blir mellan vinnarna av Tjeckien vs Danmark samt vinnarna av England vs Ukraina. Engelsmännen verkar pigga för att göra upp om en plats i finalen. Det hetaste semifinalmötet blir Italien – Spanien men det lär förmodligen även att svänga i den andra semifinalmatchen såsom det har gjort under hela slutspelet. Det är inte mycket kvar tills vi får se vilka två lag som går till finalen.

Semifinaler EM 2021 - datum & tider för alla semifinaler i Fotbolls EM 2021!

Fotbolls EM semifinaler 2021

Spelschema EM 2021 semifinaler? Hur kommer det se ut för semifinalerna 2021 i EM? Ja, det är det vi ska titta på nu. Spanien och Italien är som sagt klara. Då återstår endast kvartsfinalerna Tjeckien vs Danmark och England vs Ukraina. Så fort de spelat sina matcher så vet vilka lag som är klara.

Nedan hittar ni när och var semifinalerna kommer att spelas. Det är 6 och 7 juli som gäller. Båda matcherna har starttiden klockan 21:00. Här är spelschema med datum och tider för semifinalerna i fotbolls EM 2021:

Datum Tid EM 2021 semifinaler Arena Liveodds TV-Kanal Stream
2021-07-06 21:00 Spanien vs Italien (1-2 eft. straffar) London SE&SPELA> Se matchen här! Streama matchen här!
2021-07-07 21:00 Danmark vs England London SE&SPELA> Se matchen här! Streama matchen här!

Tidigare Fotbolls EM 2016 semifinaler

Ingen av de tidigare semifinalisterna, Portugal, Wales, Tyskland och Frankrike, har tagit sig vidare till semifinal denna gång. Det var Cristiano Ronaldo och Nani gjorde varsitt mål och tog hem segern för Portugal mot Wales i Lyon. Antoine Griezmann, den stora franska hjälten, gjorde Frankrikes båda mål och tog hem segern i Marseille. Denna gång så lyckades han inte med bedriften då Frankrike åkt ur turneringen.

Datum Tid EM 2016 semifinaler Resultat Liveodds
2016-07-06 18:00 Portugal vs Wales 2-0 SE&SPELA>
2016-07-07 21:00 Tyskland vs Frankrike 2-0 SE&SPELA>

EM 2021 Semifinaler - datum & tider för alla semifinaler i Fotbolls EM 2021!

Så kan du se semifinalerna i Fotbolls-EM 2021 på TV!

vart kan jag se fotbolls EM semifinalerna? Ta det lugnt! Silly Season har fått många frågor rörande fotbolls EM semifinalmatcher på TV i fotboll och frågor rörande TV-tider, live stream och speltid och TV sändning av semifinalerna. Således har vi tagit reda på all fakta du behöver veta inför semifinalmatcherna i EM-turneringen.

TV4-gruppen och SVT har TV-rättigheterna till EM 2020. De kommer således att visa en semifinal match vardera. Dock båda semifinalmatcherna att visas på  C More. Du kan streama semifinalerna hos C More ifall du inte kan se semifinalmatcherna på tv. Du kan även se samtliga matcher från EM live hos CMore!

Läs mer om EM 2021

Här du läsa mer om Fotbolls EM spelschema, TV-tider, live stream, EM 2021 städer och EM 2021 länder. För dig som gillar att oddsa på vem som gör flest assist, vem som gör flest mål och vem som vinner skytteligan och blir skyttekung. För info om vilka bästa treor går vidare, hur många lag går vidare i EM och slutligen vem vinner EM och blir EM 2021 vinnare se den officiella hemsidan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply