Kvartsfinaler EM 2021 – datum & tider för alla kvartsfinaler i Fotbolls EM 2021!

Kvartsfinaler EM 2021 matcher, speldatum & speltider

EM 2021 kvartsfinaler – när spelas kvartsfinalerna i fotbolls EM 2021?

Vill du se EM 2021 kvartsfinaler på TV? Matcher, speldatum och speltider? När spelas kvartsfinalerna i Fotbolls EM 2021? Nu står klart vilka lag som har gått vidare från åttondelsfinalen och kommer att spela i kvartsfinal i EM 2021.

Här hittar du allt du behöver veta om kvartsfinalerna i fotbolls EM 2021 när det gäller vilka kvartsfinaler EM 2021 matcher som kommer vilka speldatum och speltider som gäller för kvartsfinalerna i EM 2021. Streama kvartsfinalerna live =>

Kvartsfinaler EM 2021 - datum & tider för alla kvartsfinaler i Fotbolls EM 2021!

Kvartsfinaler EM 2021 – lag som gått vidare och kommande kvartsfinalmatcher!

Nu när samtliga åttondelsfinaler har avslutats så har vi svaret på frågan vilka lag har tagit sig till EM kvartsfinal och slutspelet i EM 2021? Efter att varje lag spelat tre matcher i gruppspelet och åttondelsfinalen i EM 2021 så har det blivit dags för kvartsfinalerna i turneringen.

Tjeckien och Danmark till kvartsfinal – körde ut två av favoriterna

De flesta av lagen som fansen förväntat sig skulle gå vidare i turneringen har inte gått vidare, bl.a. så har Tjeckien slagit ut Nederländerna ur turneringen och Belgien har slagit ut ärkerivalerna Portugal. De förväntade topplagen Portugal och Nederländerna har inte fått det speciellt lätt. Portugal var ett av länderna som många förväntade sig ha en chans vinna dödens grupp men man hade stora problem efter oavgjort mot Frankrike och förlust mot Tyskland. Portugal tog sig dock vidare, men förlorade sin åttondelsfinal match.

Hade Spanien vunnit gruppen som även innehöll Sverige, Polen och Slovakien hade man fått ett enklare spelschema fram till finalen men istället fick de stöta på de bästa lagen i turneringen. Sverige spelar sin åttondelsfinal mot Ukraina. Oavsett vilka lag det blir som gör upp i EM-kvartsfinalerna kommer det bli otroligt bra matcher att se fram emot.

Här har du all information du behöver veta om Sveriges åttondelsfinalmatch i EM fotboll 2021: Så kan du streama Sverige Ukraina live gratisvilken svensk kanal som visar Sverige Ukraina på TV och vart du hittar bäst odds på Sverige vs Ukraina matchen!

Samtliga kvartsfinaler i Fotbolls EM 2021!

Spelschema EM 2021 kvartsfinaler? Nedan hittar ni när och var kvartsfinalerna kommer att spelas. Det är 2 och 3 juli som gäller. En match klockan 18:00 och en klockan 21:00. Här är spelschema med datum och tider för kvartsfinalerna i fotbolls EM 2021:

Datum Tid Kvartsfinalmatcher Arena Liveodds TV-Kanal Stream
2021-07-02 18:00 Spanien vs Schweiz St Petersburg SE&SPELA> Se matchen här! Streama matchen här!
2021-07-02 21:00 Belgien vs Italien München SE&SPELA> Se matchen här! Streama matchen här!
2021-07-03 18:00 Tjeckien vs Danmark Baku SE&SPELA> Se matchen här! Streama matchen här!
2021-07-03 21:00 England vs Ukraina Rom SE&SPELA> Se matchen här! Streama matchen här!

Så kan du se kvartsfinalerna i Fotbolls-EM 2021 på TV!

vart kan jag se kvartsfinalerna? Ta det lugnt! Silly Season har fått många frågor rörande samtliga EM matcher på TV i fotboll och en hel del frågor rörande TV-tider, live stream och speltid för kvartsfinalerna och TV sändning av matcherna. Därav så har vi tagit reda på fakta om samtliga matcher där det avgörs vilka länder som tar sig till kvartsfinal i turneringen.

TV4-gruppen har tillsammans med SVT har TV-rättigheterna till EM-matcherna men samtliga kommer visas på  C More. Du kan streama hela EM hos C More ifall du inte kan se matcherna på tv. Du kan även se samtliga matcher från EM live hos CMore!

Läs mer om sommarens EM-slutspel

Här du läsa mer om de bästa spelarna i EM 2021: de bästa målvakterna, backarna, mittfältarna och anfallarna. Se även vår EM guide 2021 som är en bra sammanställning över sådant som är viktigt inför EM 2021, såsom spelschema, TV-tider, live stream, EM 2021 städer och EM 2021 länder som kommer att användas i Sverige m.m

Sedan har vi även försökt besvara vanliga frågor utifrån oddsen såsom vem gör flest assist, vem gör flest mål och vinner skytteligan och blir skyttekung, vilka bästa treor går vidare, hur många lag går vidare i EM och slutligen vem vinner EM och slutligen blir EM 2021 vinnare. Läs mer om turneringen på den officiella hemsidan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply