Efter succén – nu kan mittfältsstjärnan skriva på ett nytt kontrakt

Atlético Madrid jobbar för att förbättra mittfältsstjärnans kontrakt

Efter ett genombrott under förra säsongen har värdet för Marcos Llorente skjutit i höjd. Nu sägs Atlético Madrid vilja förbättra spelarens kontrakt.

Sommaren 2019 lämnade Marcos Llorente sin dåvarande klubb Real Madrid för en flytt till andra sidan huvudstaden och Atlético Madrid. Under förra året fick han dock sitt stora genombrott efter ett positionsbyte och denna säsong har det blivit 12 mål och 11 assist på 34 matcher.

Succén har gjort att bland annat Manchester United ska vilja lägga ett bud på 70 miljoner euro samtidigt som även PSG lurar i vassen för att få till en värvning. Detta då spelarens utköpsklausul ligger på 90 miljoner euro.

Nu kommer dock uppgifter om att Atlético Madrid vill förbättra spelarens kontrakt efter att ha gjort succé under det senaste kalenderåret. Enligt Diario AS ska Los Rojiblancos jobba på en kontraktsförbättring med Llorente samtidigt som lönen skulle höjas avsevärt. Det nuvarande kontraktet sträcker sig till och med sommaren 2024 och det är oklart om även längden på kontraktet kommer att ändras.

Samtidigt skriver tidningen att Llorente själv inte har några planer på att lämna Atlético Madrid efter snart två år i klubben.

Atlético Madrid leder för närvarande La Liga, detta två poäng före Real Madrid med två matcher kvar att spela.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal-spelaren lämnar efter säsongen

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply