Efter skadan: ”Jag ber om ursäkt”

”Det var aldrig meningen att skada honom”

Lazios Senad Lulic skadade Roma-mittfältaren Mohammed Salah så pass allvarligt att han fick bäras av på bår. Nu ber Lazio-spelaren om ursäkt.

Det har börjat bra för Roma den här säsongen. Huvudstadslaget ligger i toppen av Serie A och placerar sig tvåa i sin Champions League-grupp. Före Bayern Leverkusen men bakom FC Barcelona.

Under söndagen befäste man sin topplats i ligan då lokalkonkurrenten Lazio besegrades efter en tuff match, trots att man fick spela utan både Totti och De Rossi. Bosnien-stjärnan Edin Dzeko slog in matchens första mål på straff redan i den nionde minuten och den förre Arsenal-anfallaren, Gervinho, avgjorde matchen med sitt 2-0-mål i mitten av den andra halvleken.

Lämnade planen i tårar

Men det var dock inte bara glada miner efter den viktiga trepoängaren i Rom-derbyt. För en av de viktigaste spelarna fick lämna planen på bår. Det var i en duell med Lazios Senad Lulic som Mohammed Salah gjorde sig så illa att han fick bryta matchen och bäras av planen på bår.

Smärtan var märkbar då den egyptiske anfallaren grät samtidigt som sjukvårdarna behandlade honom. Än värre för Salah är det faktum att han kommer bli borta från till jul enligt den först bedömningen från Romas läkarteam.

Ber om ursäkt

Efter skadan ber nu Lazio-mittfältaren om ursäkt.

– Det var aldrig meningen att skada honom från min sida. Fotboll handlar om att vinna och förlora. Det var två spelare i en tuff situation där den ena skadade sig. Jag hoppas innerligt att Salah kommer tillbaka snart, skriver Lulic på sitt Facebook-konto.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply