Effektivt Juventus mycket nära avancemang

bet365

Det var ett euforiskt Celtic Park som på tisdagskvällen öppnade portarna för Champions League igen. Det första åttondelsfinalsmötet mellan Celtic och Juventus skulle dock inte bli något som hemmasupportrarna vill minnas.

För redan efter tre minuters spel tog gästerna ledningen på Celtic Park, efter att Alessandro Matri brytit sig loss och skjutit under målvakten och där bollen precis tog sig över mållinjen, innan en Celtic-försvarare förgäves fick undan bollen.

Celtic kämpade på och var det bättre laget i den fösta halvleken, med flera goda chanser. En av de hetare var Commons i hemmalaget, och det var han som var närmast att ge publiken ett mål för skottarnas lag. På ett fint inspel från Mikael Lustig drog Commons till med en cykelspark, som letade sig tätt utanför den bortre stolpen.

I den andra halvleken fortsatte Celtic att jaga ett viktigt mål på Celtic Park, samtidigt som ett väl positionerat Juventus kontrollerade matchen på ett skickligt sätt. Och Celtic som ändå hade sina chanser, fick istället hämta ut bollen från eget mål igen. 

I den 77e matchminuten spelades bollen fram till Marchisio, som vände bort sin försvarare och skickade in bollen säkert förbi Forster i Celtic-målet. Och blott sex minuter senare punkterade Juventus tillställningen när Ambrose tappade i försvaret och Vucinic enkelt kunde skicka in bollen från nästan samma position som målet innan kom från.

Celtic försökte få till en reducering, men Juventus höll undan utan några större bekymme roch har ett kalasläge inför returen på Juventus Stadium.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365