Huddersfield skrällde mot Leicester

Vinnaren i detta omspel skulle få ta emot Wigan på hemmaplan. Leicester City tog emot Huddersfield, två lag som befinner sig i The Championship. Hemmalaget var storfavoriter men i FA-cupen så vet man aldrig vad som händer.

Matchen startades snabbt på allvar. Fem minuter in slog Adam Clayton in en fin frispark från 25 meter för bortalaget. Men två minuter senare var det utjämnat. Gallaghers hörna nickades på mål av De Laet och på returen kunde Keane peta in 1-1.

Leicester dominerade matchen fullständigt men kunde inte komma till de riktigt farliga lägena och när dem väl kom dit så storspelade Alex Smithies i bortamålet. Sean Scannell skulle till slut avgöra, för bortalaget. Han snurrade upp James på kanten innan han bröt in och sköt 1-2 till bortalaget.

Huddersfield tar nu emot Wigan i helgen av den femte rundan i FA-cupen.