bet365

Drömstart för Wolfsburg med Hecking

Wolfsburgs nya tränare Dieter Hecking har fått uppdraget att vända den negativa trenden i Bundesliga-klubben. På lördagseftermiddagen väntade den första uppgiften för tränaren, när man ställdes mot Stuttgart på ett kyligt Volkswagen Arena, där det dock skulle ta ett tag innan målen ramlade in.

Efter en mållös första halvlek som var ganska händelsefattig, drog den andra halvleken igång med ett kanonläge direkt för från helt fri Okazaki som dock sköt över ribban, vilekt även Dost gjorde på andra planhalvan strax därefter. Och sex minuter in i den andra halvleken kom målet på Volkswagen Arena och det var Wolfsburg som fick jubla. Christian Träsch spelade fram Diego som gick på avslut som letade sig in förbi målvakten och in i det bortre hörnet.

Ett mycket viktigt mål som bäddade för drömstarten för den nye tränaren Dieter Hecking, som fick se en motiverad Diego vara inblandad i allt som Wolfsburg skapade framåt i matchen. Efter att han själv varit nära att sätta sitt andra mål ett flertal gånger, var det hans frispark som tog sig fram till Madlung, som skickade in 2-0 i den 67e matchminuten.

Stuttgart lyckades inte få till någon reducering och Wolfsburg fick börja 2013 med ter fina poäng, en Diego i bra form samt lite vind i seglen med tränaren Dieter Hecking vid rodret.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply