Drömmål av Juan Carlos Marino, när Peru kryssade borta mot Bolivia

Efter 90 jämna minuter som kunde slutat precis hur som helst, så blev det till slut 1-1 i det sydamerikanska VM-kvalmötet mellan jumboländerna Bolivia och Peru.

Matchens första mål kom tidigt in i matchen, redan i den 22:a matchminuten så satte Juan Carlos Marino, en riktig pärla i Bolivias kasse. Efter att han på egen hand lyckades få tag på bollen vid mittcirkeln så drev han sedan några meter framåt, innan han till sist klämde till med ett långskott i Forlan-klass. Detta var ett skott som Hugo Suarez, i Bolivias mål, var helt chanslös på. Ett stenhårt skott i riktning mot Suarez vänstra kryss, och jag tvekar på att ens Ravelli hade tagit detta.

Detta mål blev ett wake up call för Bolivia och efter att hela laget fått i sig en stor gryta av feijoada så var man nu redo för den andra halvleken, som man öppnade starkt. Det tog dem nämligen bara 6 minuter in i den andra för att få till en kvittering. Denna kom genom ett snabbt passningsspel som avslutades med en stenhård yttersida, bara några meter utanför Perus straffområde, utav Alejandro Chumacero. 1-1 var nu ett faktum och hoppets gnista var på nytt tänd för hemmafansen.

Men några fler mål än så blev det inte i denna match, men det kanske var lika rättvist det? För som jag sa i början så var detta den typen av matcher som kunde gått hur som helst och där ett kryss faktiskt var ett rättvist resultat.