Drogba sänkte Arsenal -igen

Sedan hans tid i Arsenal rival Chelsea, har Didier Drogba klassats som en mardrömsmotståndare för The Gunners.

Trots att den nu 35:årige ivorianen  lämnat England och Chelsea skulle det visa sig att Drogba fortfarande kan sänka Arsenal.

Det var dock Arsenal som började matchen bättre.

Värdlaget i Emirates Cup och tillika Londonklubben, Arsenal, hade ett fint passningsspel i den första halvleken, vilket gjorde att det turkiska topplaget Galatasaray hade stora problem defensivt.

Arsenal spelade bättre defensivt mot Galatasaray än vad laget gjorde mot Napoli dagen innan.

Arsenal skulle även ta ledningen i den första halvleken genom lagets vindsnabbe engelsman Theo Walcott, som snyggt skruvade in en boll från den vänstra sidan.

I den andra halvleken såg det ut som att Arsenal skull gå mot en ganska stabil seger, som även skulle ge laget en fjärde titel i Emirates Cup. Men i slutet av matchen visade den gamle, gode, Didier Drogba, varför han länge klassats som en av världens absolut bästa anfallare.

Efter att ha, tillsynes, filmat till sig en straff som han själv satt, för att senare avgöra med ett fint 2-1 stod helt plötsligt Galatasaray som segrare av Emirates Cup. En titel som de ska tacka sin stora ivorian för.

Beröm i Arsenal får nyförvärvet Yaya Sanogo som hade ett fint rörelsemönster och i Galatasaray ska nyligen berömda Drogba få ännu mer beröm.