Dortmund vidare trots förlust

Borussia Dortmund hade med sig en 4-2-seger från den första åttondelsfinalen i Ryssland, vilket givetvis var ett guldläge för att ta sig vidare.

Det var dock gästerna som inledde målskyttet. Hulk bombade in 1-0-målet med en riktig kanon bakom en chanslös Roman Weidenfeller i hemmamålet.

Fem minuter innan paus skulle Dortmund replikera. Lagkaptenen Sebastian Kehl tryckte in kvitteringen via huvudet efter ett inlägg från Marcel Schmelzer.

Med knappa 20 minuter kvar skulle gästernas Rondón sätta lite nerv i matchserien. Venezuelen nickade enkelt in 2-1 efter en markeringsmiss av hemmalagets Mats Hummels.

Matchen slutade 2-1 till de ryska gästerna, men vad hjälpte det när Dortmund ändå tar sig vidare efter totalt 5-4.