Diego Costa kommer lämna Chelsea i dagarna

Diego Costa kommer lämna Chelsea i dagarna

Costa – detaljer från återkomst till Atlético Madrid

Enligt brittisk media ska Atlético Madrids representanter ha rest till London för att slutföra en övergång för Diego Costa.

Transferkarusellen med Diego Costa, Chelsea och Atlético Madrid fortsätter. Det ser dock ut att närma sig en lösning. Enligt brittisk media ska nämligen den spanska huvudstadsklubben skickat representanter till London för att göra klart om en affär.

Det är Daily Express som kommer med uppgifter om att en affär är på väg att bli officiell samtidigt som Atlético ska betala 35 miljoner euro för anfallaren. Spelaren kan inte lånas ut då samtliga transferfönster är stängda, något som gör att Costa tvingas träna med Atlético Madrid till januari då man kan skriva in spelare efter att ha drabbats av ett transferförbud.

Diego Costa kommer lämna Chelsea i dagarna
Info: Läs mer om Hammarby AIK TV kanal, vilka tv tider som gäller samt vårt speltips med högt odds

Kan bli bytesaffär med Antoine Griezmann

Manchester United försökte värva Antoine Griezmann under det gångna transferfönstret men fransmannen valde dock tillslut att stanna i Atlético Madrid. Detta då den spanska huvudstadsklubben inte kunde värva in en ersättare på grund av registreringsförbud. Griezmann krävde även att Atlético skulle storsatsa för att få in toppspelare och ett av namnen ska ha varit Diego Costa. Det ser dock inte speciellt lätt ut för att de båda ska spela i samma klubb under en snar framtid. Chelsea ska nämligen ha satt ett krav på för att släppa Costa i vinter, nämligen Griezmanns underskrift.

Diego Costa kommer lämna Chelsea i dagarna

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply