Thomas Müller kan lämna för spel i Manchester United

Thomas Müller kan lämna för spel i Manchester United

United jagar Müller

Thomas Müller är en spelare som jagas av flera engelska storklubbar. Nu ryktas Manchester United vara benägna att värva tysket i vinter.

Manchester United har under det senaste året stått för flera stora värvningar. Namn som Paul PogbaRomelu Lukaku och Victor Nilsson Lindelöf har alla anslutit till den engelska storklubben samtidigt som Zlatan Ibrahimovic skrivit på ett nytt kontrakt. The Red Devils sägs dock inte vara nöjda med anfallsuppsättningen och enligt uppgifter ska Jose Mourinho vara på jakt efter ytterligare en anfallare.

Det är Tuttosport som kommer med uppgifter om att spelaren närmar sig en flytt från Bayern München där han får allt mer sparsamt med speltid och nu sägs vilja lämna för spel på de brittiska öarna.

Thomas Müller kan lämna för spel i Manchester United

United är dock inte ensamma om att vara på jakt efter den 27-årige tysken. Även Arsenal och Chelsea ska ha Thomas Müller på sin önskelista.

Samtliga tre klubbar sägs vilja värva Müller under vinterns transferfönstret och för närvarande sitter spelaren på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2021.

David De Gea kan lämna United

Transferryktena om att David De Gea vill flytta till Real Madrid fortsätter. Den spanska stjärnan har sedan 2011 spelat i Manchester United men har under de senaste två åren ryktats vara på väg att återvända till Madrid. Tidigare ska det endast varit ett försenat fax som gjort att målvakten inte flyttade till Madrid men nu ska De Gea försöka få till en flytt på nytt.

Det är den portugisiska tidningen A Bola som kommer med uppgifter om att De Gea kontaktat Sergio Ramos för att försöka få till en övergång. Det hela ska ha skett under det precis avslutade landslagsuppehållet och skulle en övergång blir av blir det med största sannolikhet nästa sommar.

Thomas Müller kan lämna för spel i Manchester United
Info: Läs mer om Hammarby AIK TV kanal, vilka tv tider som gäller samt vårt speltips med högt odds

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply