Denis sänkte Lazio

Lazio inledde starkast mot Atalanta och gjorde vad de kunde för att skapa ett par heta målchanser. Bortalaget hade dock ingen skärpa i avsluten och lyckades inte få in bollen i mål. Det öppnade upp för hemmalaget som skickade in matchens första mål i den 41:e minuten genom Luca Cigarini. Den första halvleken slutade 1-0.

Bortalaget hade säkerligen fått höra tränarens missnöje i pausvilan, då de kom ut som ett helt nytt lag i den andra halvleken. Det dröjde inte länge innan matchen var utjämnad. Lazios Brayan Perea höll sig framme i straffområdet och bökade in 1-1.

Lazio var fortsatt det bättre laget och jagade länge ett ledningsmål. Det var dock hemmalaget som nådde längst, när anfallaren German Denis löpte sig fri och placerade kyligt in 2-1.

Matchen slutade 2-1.