Delad poängskörd i Real-möte

Dessa två lag avslutade veckans omgång av ligan med att göra två mål vardera i en match där Griezmann gjorde första målet i 37:e minuten efter en hörna som studsade ett par gånger innan fransmannen via en försvarare kunde skicka in bollen i hemmamålet.

Första halvleken var annars Valladolid det mest aktiva laget och hade en del farliga chanser. Till slut precis innan halvtidsvilande sedermera kvittera till 1-1 genom, en för kvällen pigg, Patrick Ebert.

I andra halvlek så är det Real Sociedad som tar över lite och Griezmann kan genom ett placerat skott skjuta in 2-1 och detta helt välförtjänt. Kallduschen kommer dock då man ser ut att kunna ro hem en trepoängare, genom Oscar som kan nicka in 2-2. Återigen är Patrick Ebert inblandad genom en framspelning i det här fallet.

I absolut sista minuten så försöker sig Ruben Pardo på ett Iñigo Martinez-typiskt långskot från egen plan som är millimeter från att dala in bakom Dani Hernandez i hemmamålet, men målvakten får långfingret på bollen och styr den över.

Matchen slutar oavgjort. Två tydliga profiler i Patrick Ebert och Antoine Griezmann.