Delad ära efter målrik första halvlek

Det märktes redan från första minuten vilken match vi hade att vänta oss en kall och kylig söndag eftermiddag. Redan efter 35 minuter stod det 2-2 på Goodison park där Everton hämtat upp ett 0-2 underläge. Suarez skott från knapp vinkel styrdes på Baines lår och gick in i mål vilket betydde 0-1 till Liverpool. Bara fem minuter senare skulle Suarez göra 2-0 efter frispark från högerkanten slagen av Gerrard.

Reduceringen kom efter två minuter. Brad Jones i bortamålet styr undan en hörna som Leon Osman får en drömträff på strax utanför straffområdet. Kvitteringen kom efter att Fellaini chansat och slagit in bollen mot målområdet. Där befann sig Steven Naismith som enkelt la in kvitteringen och halvtidsresultatet stod på 2-2.

Fler mål skulle det inte bli. Eller? I den sista tillägsminuten slår Gerrard en frispark på offensiv planhalva. bollen nickskarvas till Suarez som, enligt bilden, såg ut att vara godkänt. Men linjedomaren höll inte med och höll upp flaggan. Om målet borde godkänts är inte bekräftat ännu.

Sky Sports utsåg Luis Suarez till Man of The Match.