Sveriges returmatch på Friends Arena

bet365

Friends Arena visar returmatchen på storbildsskärm

Nu kan du se Sveriges returmatch mot Danmark på Friends Arena. Friends Arena kommer tillsammans med Kanal 5 att arrangera en public viewing av den sista playoff-matchen på mediekuben som hissas ned till marknivå. Det ger alla en möjlighet att stötta det Svenska landslaget tillsammans med andra fans på Friends Arena.

Sverige lyckades vinna på Friends Arena och på tisdag den 17 november bär det av till Parken i Danmark för det svenska herrlandslaget. Inför returmötet har Sverige utgångsläget 2-1 inför den sista och helt avgörande matchen i EM-kvalet mot Danmark.

Programmet på Friends Arena startar 19.30 som kommer att varvas med livesändningen från matchen på Parken i Köpenhamn som börjar 20.45. SBS Discovery Networks har exklusiva sändningsrättigheter och kommer att sända returmatchen direkt på kanal5 och via live stream på Dplay.

– Vi hoppas att många fans kommer till Friends Arena och stöttar landslaget i denna för svensk herrfotboll extremt viktiga match. Utgångsläget borgar för att det kommer bli en nervkittlande historia som vi hoppas att många vill uppleva tillsammans här på Friends Arena. Den 17e november förvandlas Friends Arena till Sveriges största sportbar, säger Martin Englund, evenemangsansvarig på Friends Arena.

Biljetter till Sveriges returmatch på Friends Arena – 18 årsgräns

Biljetter till matchen, som kostar 95 kr och är onumrerade på ena långsidan, och finns att köpa här.

Arenan öppnar kl 19.00 och matchen har starttid kl 20.45.

Eftersom alkohol finns till försäljning, har evenemanget en 18-årsgräns.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply