Danmark-Sverige TV playoff -vilken kanal visar returmatchen?

bet365

Danmark-Sverige TV playoff returmatch – vilken kanal sänder Danmark/Sverige playoff till EM 2016?

Danmark-Sverige TV – vilken kanal visar Danmark-Sverige playoff returen till EM 2016? Vilken kanal sänder Danmark-Sverige fotboll sändning på TV? Hos Bet365 och Unibet kan du se många landskamper gratis via live streamDanmark-Sverige TV sändning? När och vart spelas returen Danmark-Sverige och vem visar Danmark-Sverige sändning på TV? På vilken kanal kan man titta på returmatchen Danmark/Sverige?

Danmark-Sverige EM Playoff på TV returmatch

Bet365 och Unibet visar många stora sportevenemang via live streaming. I lördags så spelade Sverige mot Danmark på hemmaplan på Nationalarenan Friends Arena och Sverige vann måstematchen med 2-1. Intresset för Sverige-Danmark playoff-match var stort och intresset för returmatchen på parken i Danmark lär vara ännu större. Silly Season Sverige har skrivit ihop lite info om Sveriges EM-kval playoff på bortaplan, nämligen returmötet DanmarkSverige playoff TV, sändning, TV-tid och speltid samt tid för avspark ifall man vill veta vart man se och titta på Danmark-Sverige på TV m.m.

Danmark-Sverige på TV? Vilken kanal visar Danmark mot Sverige EM playoff returen?

Silly Season har fått många frågor rörande Danmark vs Sverige returmatch samt de övriga returmatcher till de sista EM-kvalmatcherna på TV. Silly Season har naturligtvis tagit reda på TV-tiderna för EM-kvalmatcherna och TV kanaler som visar Danmark-Sverige.  I Sverige sitter SBS Discovery Networks på rättigheterna och TV-rättigheterna till samtliga EM-kval matcher fram tom 2016. Således kommer deras kanaler att sända samtliga EM-kvalmatcher i Sverige. I likhet med första playoff-matchen så kommer Danmark-Sverige och övriga EM playoff-matcher att sändas på av bolagets svenska kanaler och Danmark vs Sverige sänds gratis på Kanal5.

Sverige-Danmark stream gratis live?

Se Danmark-Sverige EM Playoff stream, gratis live streaming!

Danmark Sverige EM Playoff stream live gratis? Hos Bet365 och Unibet kan du se många landskamper gratis via live streaming! Kanal5 sänder Danmark-Sverige matchen på TV och vill du se Danmark Sverige stream via live streaming i dator eller surfplatta är det Kanal5play.se och den nya streamingtjänsten Dplay som gäller och dessa kostar 59 kr/mån.

GRATIS LIVE STREAM
GRATIS LIVE STREAM SPELA RISKFRITT
+ 1000 KR I BONUS  + 1000 KR I BONUS + 1000 KR RISKFRITT
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet Få upp till 1000 kr i bonus hos Ladbrokes
Hämta din bonus här! Hämta din bonus här! Spela riskfritt här!

Vart sänds Danmark-Sverige playoff returen på tisdag,TV-sändning?

Danmark Sverige TVVad gäller Danmark-Sverige EM playoff så är TVsändning, TVtid, speltid och spelschema klart sedan länge. SBS Discovery TV-rättigheterna till EM-kvalmatcherna och Danmarks matcher kommer att visas på Kanal 5. Danmark mot Sverige returen spelas på tisdag den 17 november kl 20:45 svensk tid och sändningen börjar redan kl. 20:00. De övriga returmatcherna i EM-kvalet kommer sannolikt att sändas på de svenska TV-kanalerna Kanal9 och Eurosport 2.

  • När spelar Sverige Danmark i fotboll? Danmark-Sverige spelar den 14 och 17 november 2015.
  • Vilken tid spelar Danmark mot Sverige? Danmark spelar mot Sverige klockan 20:45 svensk tid.

Danmark-Sverige playoff returen datum & speltid

Danmark inleder hemma på lördag på Nationalarenan Friends Arena och avslutar på tisdag på Parken i Köpenhamn. Nedan ser du playoff datum och speltid för de kommande playoff-matcherna till EM 2016:

  • Danmark-Sverige, EM playoff datum & matchtid hemma mot Sverige: lördag 14 november 2015 kl 20:45.
  • Sverige-Danmark, EM playoff datum & matchtid borta mot Sverige: tisdag 17 november 2015 kl 20:45.
LIVE STREAM GRATIS  LIVE STREAM GRATIS SPELA RISKFRITT
+ 1000 KR I BONUS  + 1000 KR I BONUS + 1000 KR RISKFRITT
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet Få upp till 1000 kr i bonus hos Ladbrokes
Hämta din bonus här! Hämta din bonus här! Spela riskfritt här!

Danmark-Sverige inför playoff-returmötet på Parken

Sverige vann hemma på Nationalarenan Friends Arena med 2-1 efter mål av Emil Forsberg och Zlatan Ibrahimović. Nicolai Jörgensen svarade för den danska reduceringen.

Sverige vann hemma med 2-1 så Danskarna lär var pressade att göra allt för att vinna returmötet på Parken. Räkna med att det blir ett offensivare spel från Danmark sida som är tvungna att vinna med åtminstone 1-0 för att ha en chans att ta sig vidare till EM 2016 i Frankrike.

EM-kval playoff mål på bortaplan

Danmark gjorde ett mål i det inledandet mötet (ett mål på bortaplan), vilket innebär att de fått ett mål som gör att det räcker med att de vinner med 1-0 för att vinna playoffen. Det målet gör att ifall Danmark vinner med 1-0 så slutar mötet oavgjort och de vinner p.g.a. att bortamålet räknas högre och totalen blir 3-2 i målskillnad till danskarna.

Varje mål som Sverige gör på bortaplan blir mer värt och Danskarna behöver göra två mål för att kompensera detta. Ifall Sverige gör ett mål så måste Danskarna vinna med 3-1 för att vinna totalt sett. Du kan läsa mer om detta på EM-kval playoff mål på bortaplan.

Danmark vs Sverige playoff är fortfarande avgörande för båda länderna som vill ta sig till EM 2016 i Frankrike. Danmark måste helt enkelt vinna matchen och göra mål för att ta sig vidare. Då Sverige dels har en vinst och men saknar en fördel vad gäller mål på bortaplan så lär spelet från Sveriges sida förmodligen vara ganska offensivt i början och sedan defensivt ifall de lyckas göra ett mål. Förhoppningsvis så går Sverige ut aggressivt och spelar för att vinna matchen och inte tänker så mycket på betydelsen av mål på bortaplan.

Så här såg Sveriges startelva mot Danmark ut

Sverige har skaffat sig ett måls försprång inför tisdagens playoffretur mot Danmark. Det återstår att se Hamréns startelva inför returmötet som borde ge en indikation om Sveriges strategi inför returmatchen på tisdag den 17 november 2015 (alltså om 3 dagar).

Sveriges startelva: 1 Andreas Isaksson – 2 Mikael Lustig, 4 Andreas Granqvist, 3 Mikael Antonsson, 5 Martin Olsson – 21 Jimmy Durmaz, 8 Oscar Lewicki, 9 Kim Källström, 6 Emil Forsberg – 10 Zlatan Ibrahimović (K), 19 Marcus Berg.

Ersättare: 12 Robin Olsen, 23 Patrik Carlgren – 7 Sebastian Larsson, 11 John Guidetti, 13 Oscar Hiljemark, 14 Emir Kujović, 15 Erik Johansson, 16 Gustav Svensson, 17 Pierre Bengtsson, 18 Abdul Khalili, 20 Ola Toivonen, 22 Erkan Zengin.

Förmodligen lär inte startelvan förändrades inför returmötet. Det är inte många som byter ett vinnande koncept helt enkelt.

Det var ingen som räknade med att det skulle bli enkelt för Sverige trots att allt pekade på en svensk seger sett ur spelbolagens perspektiv. Returmötet i nästa playoff-omgång lär bjuda på en hel del underhållning oavsett hur det går. Här kan du se spelschema för EM 2016.

STREAMA GRATIS LIVE
STREAMA GRATIS LIVE SPELA RISKFRITT
+ 1000 KR I BONUS  + 1000 KR I BONUS + 1000 KR RISKFRITT
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet Få upp till 1000 kr i bonus hos Ladbrokes
Hämta din bonus här! Hämta din bonus här! Spela riskfritt här!

Övriga återstående playoff-matcher EM-kval 2016

  • Norge – Ungern – söndag den 15 november 2015
  • Bosnien – Irland -måndag den 16 november 2015
  • Ukraina – Slovenien – tisdag den 17 november 2015

Samtliga matcher kommer att direktsändas på Discovery Networks kanaler och på nya streamingtjänsten Dplay.se. I övrigt finns inga detaljer om vilka kanaler och sändningstider som gäller för dessa playoff-matcher.

Danmark-Sverige playoff biljetter den 17 november 2015

Danmark-Sverige Playoff biljetter kan köpas hos danska fotbollsförbundet på DBU.dk och svenska fotbollsförbundetSvenskfotboll.se. Sverige fick inte så många biljetter till returmötet så förmodligen är det flesta biljetter redan slutsålda och det är för sent att beställa biljetter såsom det ser ut. Biljetterna kostade 630 kr och såldes ut snabbt. Gå in på respektives sida för att läsa mer om hur man går tillväga för att köpa matchbiljetter.

Var kan man streama Danmark-Sverige matchen?

Här hittar du info om Danmark-Sverige stream och vart man kan streama Danmark-Sverige playoff returmatch.

Danmark-Sverige playoff matchinformation

Information om Danmark mot Sverige EM Playoff från svenskfotboll.se:
EM-kvalomgång: Omgång 2
Arena: 900107002
Domare:
Ass. domare 1:
Ass. domare 2:
Fjärdedomare:
Fjärdedomare:
Fjärdedomare:
Matchnummer:900107002

Info om Parken (plan 1)

Anläggning:Parken, Köpenhamn
Adress: Øster Alle 50, 2100 København
Telefon:+4535433131 
Plantyp: 11-manna 
Underlag: Naturgräs 
Belysning:Okänd
Visa på karta: Google Maps

Spela på Danmark-Sverige?

Ska du spela på Danmark-Sverige playoff match? Om ja, så kan du utnyttja riskfria spel och bonusar från bet365, Unibet och Ladbrokes för att maximera din spelkassa.

LIVE STREAMING GRATIS  LIVE STREAMING GRATIS SPELA RISKFRITT
+ 1000 KR I BONUS  + 1000 KR I BONUS + 1000 KR RISKFRITT
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet Få upp till 1000 kr i bonus hos Ladbrokes
Hämta din bonus här! Hämta din bonus här! Spela riskfritt här!

Frågor och relaterade sökningar till Danmark Sverige TV kanal, stream m.m.

Playoff Danmark Sverige returen
Danmark  – Sverige på nätet gratis
Danmark  – Sverige spelar kanal
Danmark Sverige speltid
Playoff Danmark Sverige på tv
Vilken kanal Danmark Sverige
Danmark Sverige sändning
Vart spelar Danmark Sverige 17 november
Danmark Sverige stream
Danmark Sverige stream 2015
Danmark Sverige live stream
Danmark Sverige stream gratis
Danmark Sverige live
Danmark Sverige live gratis
Danmark Sverige internet
Danmark Sverige fotboll TV
Danmark Sverige TV kanal
Danmark Sverige mål
Danmark Sverige biljetter

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply