Daniel Sturridges framtid osäker – ”Kommer han acceptera sin roll?”

bet365

Experten förklarar: ”Tveksamt om Daniel Sturridge kommer acceptera sin roll”

Liverpools Daniel Sturridge har fått begränsat med speltid i Liverpool den här säsongen. Därför talas det nu om en flytt för anfallaren under sommaren. Om man får tro Sky Sports egna expert Adam Bate kommer engelsmannen inte acceptera en roll till som inhoppare.

Liverpool krigar just nu för fullt om de sista två Champions League-platserna i Premier League, med andra ord tredje -och fjärdeplatsen. Det återstår tre matcher för Merseyside-gänget och i skrivande stund placerar de sig tre poäng före Manchester City, som dock har en match mindre spelad.

Nedanför City jagar Arsenal och Manchester United, något som säger en hel del om hur tufft det blir för samtliga lag att knipa CL-platserna. Manchester United har just nu den största nackdelen, då de även spelar kvar i Europa League.

Sturridge lär lämna till sommaren

En, som trots Liverpools skapliga resultat den här säsongen, inte haft det lika roligt är Daniel Sturridge. Anfallaren, som anslöt sig från Chelsea sommaren 2013, har inte alls fått samma betydande roll som säsongen 2013/2014 när Liverpool-laget nästan vann ligan.

Istället har han förpassats till bänken och enbart spelat 17 av de 35 ligamatcherna för Liverpool. Nu tror Adam Bate, expert på den engelska sportsajten Sky Sports, att Sturridge kommer att lämna till sommaren.

– Det är tveksamt att han kommer acceptera sin roll som inhoppare, skriver Bate, som tror att han kommer lämna för en mindre klubb till sommaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply