Dani Alves vill återvända till FC Barcelona

Dani Alves vill återvända till FC Barcelona

I somras bröt Dani Alves kontraktet med Sao Paulo då spelaren inte fått sin lön utbetald enligt överenskommelse. Nu öppnar brassen för att återvända till FC Barcelona.

Dani Alves, 38, var en av nyckelspelarna under en av FC Barcelonas mest framgångsrika perioder i klubbens historia. Därefter har det blivit spel i Paris Saint-Germain och Juventus innan han återvände till Brasilien och Sao Paulo. Klubbens ekonomiska problem gjorde dock att de båda parterna gick skilda vägar och Alves är för tillfället kontraktslös. Nu öppnar ytterbacken för att återvända till Camp Nou för att hjälpa spanjorerna.

– Det hade varit opportunistiskt att säga att Barcelona behöver mig. Jag hade aldrig velat se detta hända som hänt sedan jag lämnade klubben. Jag har sagt att om Barcelona behöver mig och vill ha mig kommer jag alltid finnas tillgänglig för dem. Kärleken och respekten jag har för klubben är enorm, säger Alves till Sport och fortsätter:

– Om Barcelona tycker att de behöver mig behöver de bara ringa mig. Jag tror fortfarande att jag kan bidra med mycket var som helst, men mer hos Barcelona på grund av hur många unga spelare de har nu.

Totalt blev det åtta säsonger för Alves i FC Barcelona efter att ha anslutit från seriekonkurenterna Sevilla.

SE ÄVEN: Uppgifter: Zinedine Zidane tackar nej till PL-klubben

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply