Coke ledde Sevilla till storsegern

Sevilla är erkänt starka innanför hemmaborgen Ramon Sanchez Pizjuans väggar, vilket man visade när Real Zaragoza var på besök.

Matchen inleddes med ett relativt jämt spel där båda lagen bjöd på anfallsglad fotboll. Trots anfallsglädjen dröjde det tills matchminut 15 innan de första riktiga målchanserna började drälla in. Kroaten Ivan Rakitic stod för Sevillas första skott på mål, även om det inte oroade Leo Franco särskilt mycket.

Efter en period av Sevillapress sätter man det viktiga 1-0-målet. Ivan Rakitic tar hand om en frispark vid sidlinjen på vänsterkanten och slår den efter marken mot den första stolpen. Här dyker Alvaro Negredo upp och klackar in bollen mot den centrala delen av straffområdet, vart Coke dyker upp, tar emot bollen och placerar in den bakom Leo Franco.

I halvtid skrivs ledningen fortsatt till 1-0 och innan halvtidsvilan fick Real Zaragoza än mer att fundera över då Stefan Babovic blivit utvisad efter att ha dragit på sig två gula kort.

Knappt sju minuter in i den andra halvleken slår Coke till igen, denna gången rejält. I samband med ett anfall passas bollen bak till Coke som smäller till utanför straffområdet rakt i mål.

Tio minuter senare får vi se matchen riktiga delikatess. Sevilla kontrar efter ett anfall från Zaragoza och sliter sig loss till ett anfallsläge där Reyes och Navas ställs mot en ensam Zaragoza-försvarare. Navas väljer att klacka bollen bakom benet fram till en fristående Reyes, som i sin tur placerar in 3-0.

Någon minut senare punkteras matchen när Alvaro Negredo spelas fram till ett öppet mål av Reyes. Negredo sätter säkert 4-0 och segern känns i detta läge skriven i sten.

Sevilla trampar på och skapar flera fina chanser innan matchens slut, samtidigt som Real Zaragoza gör allt de kan för att försöka få till en kvittering. En man kort, tillsammans med fina prestationer från Andrés Palop, hindrar laget från att lyckas få hål på Sevilla.