Chicharito öppnar för flytt från Bayer Leverkusen

Chicharito öppnar för flytt från Bayer Leverkusen

Javier Hernández osäker om framtiden

Säger enligt tyska Bild att han inte vet om han kommer att stanna i Bundesliga eller lämna för en ny klubb i sommar.

Efter att ha blivit utlånad till Real Madrid och lämnat Manchester United har det gått väldigt bra för Javier Hernández. Mexikanaren har verkligen hittat formen i Bundesliga där han på 25 matcher stått för 16 mål, men det är inte säkert att Chicharito kommer spela kvar på Bayarena nästa säsong. Till Bild säger anfallaren att hans frantid ligger i klubbens händer.

– Min framtid beror inte bara på vad jag vill, jag tänker endast på nuet då det inte blir bra om man tänker för långsiktigt. Bayer Leverkusen är klubben som äger mig, ledningen får bestämma om de vill behålla eller sälja mig, sa anfallaren till tidningen.

 

”Vi vill inte sälja Chicharito”

Tidigare man man från klubbens sida varit nog med att påpeka att man inte är intresserade av att sälja spelaren som fyller 28 i sommar.

– Chicharito har spelat en stor roll i våra framgångar så här långt genom sitt spelsätt, med sina mål. Det var därför vi hämtade hit honom. Under första halvan av säsongen har allt gått bra, sa sportchefen Rudi Völler till Sky Sports i februari.

– Det är enkelt att förkasta bud när man är i position där man inte behöver sälja. Vi är i en sådan position. Vi kommer behålla spelarna vi vill för att hjälpa oss uppnå våra mål, fortsätter han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply