Chelsea sätter prislapp på Batshuayi

Chelsea sätter prislapp på Batshuayi

Batshuayi kan stanna i Dortmund – till rätt pris

Tysk press skriver på lördagen att Chelsea satt en prislapp på Michy Batshuayi om Borussia Dortmund vill köpa loss den belgiske anfallaren till sommaren.

Michy Batshuayi har gjort storsuccé sen han lånades ut från Chelsea till Borussia Dortmund. Totalt har det blivit fem mål på tre matcher för den belgiske landslagsmannen och redan nu sägs den tyska storklubben vilja köpa loss anfallaren. Det är den tyska BILD som kommer med uppgifter om att den gulsvarta klubben frågat Chelsea om att göra flytten permanent för spelaren som anslöt så sent som i januari månad.

Tidningen skriver att Chelsea har klart för sig hur mycket man kommer kräva för Batshuayi och det är ingen liten prislapp som Londonlaget kräver. Enligt uppgifter vill The Blues ha 64 miljoner euro för att släppa belgaren som sitter på ett kontrakt med Chelsea till och med sommaren 2021.

SE ÄVEN: Uppgifter: Luis Enrique ersätter Antonio Conte i Chelsea

Kan betala prislappen

I Dortmund-lägret ska man vara positiva till att köpa loss belgaren. Detta efter att ha sålt både Ousmane Dembélé och Pierre-Emerick Aubameyang för en summa på närmre 180 miljoner euro.  Det är dock oklart vilka fler värvningar den gulsvarta klubben kommer att göra efter säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply