Uppgifter: Bayern ska sikta in sig på Mauro Icardi

bet365
Uppgifter: Bayern ska sikta in sig på Mauro Icardi

Icardi på Bayerns önskelista

Den argentinske anfallaren ses som ett alternativ om man tvingas sälja någon av sina anfallare till sommaren. Framför allt är det Robert Lewandowski som det ryktats om ska vara på väg bort.

Flyttryktena i Bayern München är flera till antalet. Det är framför allt Robert Lewandowski som sägs vara på väg att lämna Bundesliga för spel på annat håll och nu har tyskarna tagit fram en lista med potentiella ersättare för polacken. Lewandowski har vid flera tillfällen ryktats lämna och nu ska man ha klart för sig vem man vill ha in istället.

Enligt rapporter ska Bayern sikta in sig på en värvning av Mauro Icardi från Inter där argentinaren skulle resa till Tyskland till sommaren. Man ska inte ha några problem att betala spelarens utköpsklausul på 110 miljoner euro.

Uppgifter- Bayern ska sikta in sig på Mauro Icardi

Real Madrid och United med i jakten

Man är dock långt ifrån ensamma om att vilja köpa Mauro Icardi. Även Real Madrid och Manchester United sägs vara med i kampen om argentinaren på man vill förstärka sina anfallslinjer. Det är framför allt den spanska huvudstadsklubben som jagar en ersättare till Karim Benzema. Marängerna sägs dock även vara intresserade av Lewandowski.

SE ÄVEN: Timo Werner på önskelistan för Bayern Munchen

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply