Chelsea-duon Oscar och Hazard sänkte Inter

USA-turnen har dragit igång på på natten mot fredagen var det dags för regerande Europa League-mästaren Chelsea att drabbas samman med italienska Inter. Två klubbar som har goda minnen från den nuvarande Chelsea-managern José Mourinho. Och det skulle bli den portugisiske tränaren som stod som segrare efter 90 minuter.

Efter 13 minuters spel ramlade det första målet in på Lucas Oil Stadium i Indianapolis. Oscar vände utanför straffområdet och böjde snyggt in bollen förbi Inter-målvakten Samir Handanovic och in i den bortre burgaveln till 1-0.

Och kvarten senare fick Chelsea ett gyllene tillfälle att gå upp i en tvåmålsledning, efter att domaren dömt straff till britterna. Det ska dock sägas att straffen möjligtvis var feldömd, då Eden Hazard såg ut att bli fälld utanför straffområdet. Men straff dömdes det och belgaren själv skickade in 2-0 förbi den chanslösa målvakten.

I den andra halvleken blev det inga fler mål, även om Chelsea hade gott om möjligheter. Romelu Lukaku träffade exemeplvis virket i inledningern av halvleken och Fernando Torres kom loss i ett hyfsat läge längre in i halvleken, men matchen slutade 2-0 till Chelsea mot ett Inter som fick spela stora delar av halvleken med en man mindre, efter Hugo Campagnaros utvisning.

Nu väntar Milan i semifinalen för Chelsea i Guinness International Continental Cup. För Inters del väntar spanska Valencia.