Celtic utslagna efter Milans storseger

På tisdagen hade Milan chansen att säkra avancemang till åttondelsfinalsspelet i Champions League, när man kom på besök på Celtic Park. Samtidigt var det sista chansen för hemmalaget, där det bara var vinst som räknades.

Det blev dock ingen vinst för Celtic. Det gästande laget tog nämligen tag i taktpinnen snabbt i matchen, och efter blott tretton minuters spel tog man också ledningen. På en hörna fick Kaká stå helt omarkerad och nickade stabilt in bollen i nätmaskorna.

I den andra halvleken fortsatte Milan att stå för målen, när Cristian Zapata höll sig framme vid den bortre stolpen och tryckte in bollen. Den kritiserade Mario Balotelli fick sen fastställa slutresultatet till 0-3, när han bröt sig loss och från nära håll skickade in bollen i kassen.

Matchen slutade 0-3 och Celtic är där med utslagna. Milan får dock vänta med firandet, eftersom Ajax vann måstematchen mot Barcelona med 2-1. Nu väntar en helt avgörande match på San Siro mellan Rossoneri och den holländska klubben.