Cavani på väg till England

bet365

Rykterna har inte varit få när det gäller Edinson Cavani. Stjärn-anfallaren har varit på väg bort från Frankrike under en bra tid, framförallt talades det om Manchester United och Chelsea. Nu verkar det som Cavani fått ögon på sig från en annan del av London, om man ska tro den respekterade journalisten Kike Marin.

Spanjoren gick ut på Twitter idag och skrev ”I väntan på vad som händer mellan Di Maria och PSG utesluter inte Arsenal ett värvningsförsök av Cavani. Wenger vill ha en nr 9 som den urugayanska”. Det verkar som att stjärnans framtid i den franska huvudstaden beror på hurvida Real Madrid och PSG kan komma överens om den eftertraktade yttermittfältaren Angel Di Maria. Brittiska The Metro rapporterar även att Wenger uttryckt sin beundran för den sydamerikanske anfallaren, och skulle älska att hämta honom till Emirates. 

Sedan tidigare har uppgifter trillat in gällande Cavanis frustration med PSG, eftersom han inte får spela på den position han föredrar. Summan som det talas om ligger på enorma 64 miljoner euro, det motsvarar närmare 590 miljoner kronor och skulle göra anfallaren till Arsenals dyraste köp någonsin.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply