”Cavani lämnar Napoli”

(Mino Raiola är inte Cavanis agent)
Napolis superstjärna Edinson Cavani har varit ett jagat byte på marknaden. Uruguayanen skrev på ett nytt avtal för Napoli i somras där en utköpsklausul på 65 miljoner euro skrevs på. Detta kan tysta ner klubbars intresse en del. Vad kan då få upp någons intresse trots dessa belopp? Jag tror vi har svaret: Mino Raiola. 

Football-Italia har tagit del av en intervju Mino gett ut. Raiola har samma attityd som vanligt när det gäller affärer: ”Som det ser ut nu så stannar Cavani i januari, men i juni så för Napoli det svårt att behålla honom. Jag är säker på att det finns klubbar som vill betala den höga klauseln som gör att Cavani lämnar Napoli. Men endast fem klubbar har råd med den summan och de heter: Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Chelsea and Paris Saint Germain. Ni får göra matematiken, sen vet ni var han kommer lira.”

Mino Raiola påpekade att det är viktigt för en spelare att leta efter ny motivation. Om man byter klubb kan en motivation trappas upp ett steg och ge en större utveckling fotbollsmässigt. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365