Cassano: ”Skulle älska att spela för Sampdoria igen”

Efter uppehållet – Cassano spelsugen igen

Den tidigare landslagsspelaren Antonio Cassano har inte spelat fotboll på ett halvår. Men nu bekräftar han att han gärna återupptar karriären igen.

När säsongen 2014/2015 inleddes tillhörde Antonio Cassano Parma. Vad han då inte visste var att klubben var på väg mot en ekonomisk konkurs. Efter ett halvår utan att få betalt så valde Cassano att lämna den klassiska klubben i januari. Han har sedan dess spenderat andra halvan av säsongen med sin familj och även varit på semester på Maldiverna, men nu säger han själv att han är redo att börja spela fotboll igen.

”Vill spela EM 2016”

32-åringen vet vilken klubb han vill spela i.
– Jag skulle älska att få spela i Sampdoria igen och att jobba mot de Europeiska Mästerskapen 2016, sade Cassano till Rai Sport.

– Alternativt skulle jag vilja spela i Monaco.

Bolltrollaren, med 39 A-landskamper för Italien på sitt CV, har tidigare kopplats ihop med sin förra klubb Sampdoria, speciellt efter att klubbens president, Massimo Ferrero, uttalat sig om att man gärna vill knyta till sig Mario Balotelli, vilket då skulle öppna upp för en magisk anfallstrio i Cassano, Balotelli och Samuel Eto´o.

Cassano hade troligtvis sin bästa stund i karriären i Sampdoria mellan 2007-2010, men lämnade då efter ett bråk med dåvarande presidenten Riccardo Garrone. Anfallaren har massvis med tillfällen berättat hur ångerfull han är över att han lämnade ”Blucerchiati” och har sagt att det var ett av karriärens stora misstag.

 

Se även: David Moyes vill ha Cassano
Se även: Antonio Cassano till ny Serie A-klubb?
Se även: Cassano återvänder till moderklubben?
Se även: Stoke ute efter Cassano

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply