bet365

Bakslag för Cechs intressanter

bet365

Kommer inte gå till Premier League-klubb

Enligt engelska Daily Express kommer Chelsea-målvakten inte att lämna för en klubb i den engelska ligan.

Det har länge gått rykte om att Chelseas målvakt Petr Cech ska vara aktuell för flytt till någon av toppklubbarna i Premier League. Tidigare har ingen nämnt något om spelaren kommer att stanna i England eller om han kommer att skriva på för någon utländska klubb. Nu har dock Jose Mourinho enligt den brittiska tidningen Daily Express sagt att man inte kommer att släppa målvakten till en inhemsk klubb. Anledningen ska vara att portugisen inte vill ta någon som helsk risk att den 32-årige står ivägen för ett eventuellt ligaguld nästa säsong.

Prislappen bestämd

Förutom att spelaren inte kan lämna för en annan engelsk klubb måste man även betala omkring 13 miljoner euro för spealren som varit i Chelsea i snart tio år. Tidigare har spelaren haft gott om intressanter då prislappen enligt flera medier legat på sju miljoner men efter de nya uppgifterna om att Cech skulle komma att kosta 13 miljoner euro ser det svårare ut att spelaren lämnar i sommar.

Flertalet intressanter

I England är det framför allt Arsenal och Liverpool som ryktats vara villiga att köpa loss spelaren men än har man inte gjort något drag för att få till en evnetuell affär. Utanför Premier League är det famför allt klubbar från La Liga och Serie A och enligt rapporter från de båda länderna ska bland annat AS Roma, Inter och Valencia ha haft spelaren i åtanke inför den kommande transferperioden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply