”Casillas och Cristiano Ronaldo lämnar i sommar”

Duons framtid på tapeten

Den före detta Real Madrid-målvakten Agustin Rodríguez intervjuades av Radio Marca och avslöjade sommarens transferdrag.

Mycket talar för att Iker Casillas kommer att lämna Real Madrid efter säsongen. Klubblegendaren har under ett längre tag buats ut av hemmapubliken på Santiago Bernabéu då han inte hållt samma nivå som han gjorde när han var som bäst. Den Mostoles-födde målvakten sägs tidigare enligt flera medier vilja vara kvar i klubben men det kan bli så att han lämnar, mer eller mindre mot sin vilja.

I dagarna intervjuades klubbens förre målvakt Agustin Rodríguez och den 55-årige spanjoren berättade då att Iker Casillas inte kommer att spela i klubben nästa säsong.

”Jag tror att han kommer att lämna, helt ärligt. Det är jag säker på” säger Rodríguez som bland annat vunnit fem ligatitlar med den spanska huvudstadsklubben under sina tio år i laget.

Något som enligt den gamla stormålvakten ska vara avgörande om Casillas stannar eller inte är onsdagens match mot Juventus Champions League. ’Marängerna’ förlorade det första mötet i Turin med 2-1 efter att Álvaro Morata och Carlos Tévez stått för vars ett mål. Cristiano Ronaldo stod för Real Madrids mål och spanjorerna har ett relativt bra resultat att försöka hämta upp i och med bortamålet.

”Cristiano Ronaldo kommer också lämna”

Förutom att Rodríguez uttryckte sig om Casillas berättade han även att han är säker på att Cristiano Ronaldo kommer att lämna klubben.

”Cristiano kommer även lämna, jag är säker. Vi får se vad pressen skriver på onsdag” säger han men berättar inget om en potentiell destination för portugisen.

Cristiano har inte heller haft någon bra period den senaste tiden och nu ska Real Madrids klubbledning se chansen att sälja spelaren innan han börjar sjunka i värde, det menar den gamle spelaren.

 

SE ÄVEN: Officiellt: Nytt kontrakt för Jay Rodríguez

SE ÄVEN: Officiellt: Monaco förlänger med tränaren

SE ÄVEN: Hazard prisas av Englands journalister

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply