Carlton Cole lugn trots utgående kontrakt

Carlton Cole har spelat i West Ham sedan han var 22 år när han värvades från Aston Villa 2005. Nu är han 29 och på väg att kanske göra sin sista säsong i klubben. Han har inte startat en match sedan 5-1 förlusten mot Arsenal i slutet av januari i år.

Med det i åtanke får vi vänta och se om engelsmannen gör sin sista säsong för the Hammers men Cole, som i vintras var ett transfermål för turkiska klubben Kasimpasa, behåller lunget gällande sin framtid:

”Jag var inte redo att lämna i Januari,” berättade han för the Daily Mail. ”Andra klubbar pratade med agenten men jag lyssnade inte. Jag fokuserade bara på West Ham.”

”I slutändan måste du försäkra dig om att du finns med i managerns planer. Annars slösar du bara din tid och managern kommer göra sig av med dig ändå.”

”Allt handlar om besluten man tar. Det handlar inte om att prata, jag ska göra det eller jag ska göra så. Om tränaren ser att jag jobbar hårt måste han vara rättvis. Men om dem som spelar gör det bra får du vänta på din chans.”

Tränaren Sam ”Big Sam” Allardyce har dessutom föredragit inlånade Andy Carroll, som förväntas göra övergången från Liverpool permanent i sommar, men Cole visar ingen fientlighet gentemot nyförvärvet.

”Jag har sett många anfallare komma och gå här i klubben. Jag har spelat här i sju år nu,” sade Cole.

”Du måste förstå att det är på riktigt, om en anfallare kommer in kommer jag att välkomna honom med öppna armar men jag kommer alltid att vara där och pusha.”

”Just nu spelar jag inget men jag kommer fortsätta att pusha Andy (Carroll) för att se till att han spelar bra. Mitt kontrakt tar slut i sommar. Det är första gången jag har varit i den här situationen. Varken klubben eller jag vet varför det är så,” avslutade Cole.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365