• Error, no group ID set! Check your syntax!

Can och Flanagan kan lämna Liverpool

Can och Flanagan kan lämna Liverpool

Två spelare på väg bort – kan lämna i sommar

Liverpool ser ut att kunna tappa två av sina spelare i sommar. Framför allt handlar det ju om stjärnan Emre Can kommer att gå till Juventus. Men även Jon Flanagan ser ut att lämna klubben i sommar.

Att Emre Can ska bli klar för Juventus inom kort är inget nytt. Han har sedan i slutet av förra sommaren ryktats vara på väg till Turin-klubben. Serie A-giganten har ju vunnit sju ligatitlar i rad i Italien, men vill nu förstärka för att på allvar kunna utmana i Champions League.

För Cans del så blir det inget VM 2018. Han blev inte uttagen i Tyskland VM-trupp för att åka till Ryssland och utmana bland annat den svenska truppen till VM om att försvara sitt VM-guld från 2014.

Båda kan lämna i juni

Emre Can ser nu ut att hoppas på att han får lämna officiellt redan i juni. Det är dessutom något som mycket väl kan ske. Samtidigt så ryktas det om att fler spelare kan komma att lämna Merseyside-klubben den här sommaren.

Bland annat så går Jon Flanagans kontrakt ut i sommar, och han verkar inte få förlängt med Liverpool. Då kan han hamna i en av klubbens ligakonkurrenter istället.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply