Cabaye siktar in sig på Manchester United

Den 27-årige mittfältaren Yohan Cabaye var en av Newcastles främsta spelare förra säsongen, trots att Alan Pardews mannar länge fick slåss för sin överlevnad. Efter Cabayes fina insatser har han vid flertalet tillfällen länkats ihop med en flytt till Old Trafford, därnye managern David Moyes uppges vara ute efter att stärka upp sitt mittfält. Och nu öppnar Yohan Cabaye dörren för Premier League-mästarna.

”Ja, självklart. Jag har gillat den klubben under en lång tid, jag gillar vad de sysslar med där,” säger han till Canal +, och fortsätter:

”Bossen har lämnat men de har utsett en mycket bra efterträdare och han gjorde en hel del riktigt bra saker med Everton. De(Manchester United) har alltid spelat väl bland de stora klubbarna och ja, det skulle säkerligen vara en intressant utmaning.”

Monaco och Paris St Germain har också rapporterats jaga Cabaye, men han säger själv att han är omedveten om något intresse från hans hemland.

”Jag har ingen direkt kontakt med någon, men kanske mina agenter har bättre koll för nuläget. Men för min del,  jag är här och jag lyssnar gärna. Och jag gillar England också. Jag kommer att behöva ta en titt på situationen, men man vet aldrig.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply