Bröt handen – i omklädningsrummet

Wolverhampton har haft en riktigt tung säsong i The Championship sedan man degraderades i somras. Man ligger precis ovanför strecket ner till League 1 och man har nu fått en ännu tyngre nyhet. Deras målvakt, Carl Ikeme, bröt sin hand under ett raseri i omklädningsrummet.

I helgen slog David Davis en ”kompispass” till Ikeme och bollen rullade under dennes fot in i mål. Tränaren Dean Saunders gav männen en rejäl utskällning, vilket Ikeme inte uppskattade. Han boxade taktiktavlan i sin frustration och han var tvungen att byta i halvtid. Dorus de Vries fick oväntat hoppa in. Saunders sade såhär efter matchen:

– Jag skäller alltid ut spelarna och det som sägs i omklädningsrummet kommer i vanliga fall inte ut. Jag försökte bara skydda Carl efter matchen. Nu har allt kommit ut och jag har ett ansvar att låta supportrarna veta varför han inte kommer att kunna spela mer, enligt The Guardian.

– Det var inte hans intention att bryta handen. Han är vår förstemålvakt och känner sig förmodligen riktigt dum över det här. Jag har pratat med honom och han kan knappt prata. Han är så besviken, sade Saunders.

Man är nu tvugna att återkalla Aaron McCarey från Walsall för att agera reservmålvakt bakom de Vries.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply