Brendan Rodgers kan ersätta Mancini

Enligt The Sunday People kan Manchester City vara sugna på att erbjuda Brendan Rodgers rollen som manager i klubben. Det var så sent som i somras som Rodgers anlände till Liverpool, och under säsongen har hans lags form varit blandad. Efter en tung inledning med ett par skrällartade poängtapp, har man nu lyckats få med sig imponerande resultat, som till exempel 6-0 borta mot Newcastle under lördagen.

Rodgers var Citys förstaval redan under sin tid i Swansea City. Det var när under förra säongen hängde löst Roberto Mancini, men då vände det och Mancini ledde sitt lag till ett ligaguld. Nu hänger dock italienaren återigen löst, och kan alltså lämna i sommar. Då är Rodgers fortfarande ett hett alternativ högt uppe på önskelistan.

Rodgers har lyckats bra med sina värvningar i Liverpool, med spelare som Daniel Sturridge och Philippe Coutinho som har imponerat stort i Liverpool-tröjan sedan bägge anlände i januari. Då kan City alltså hoppas att Rodgers kan värva lika bra,  om inte ännu bättre, med Citys stora ekonomiska muskler. 

Ett annat alternativ som det ryktas om är Chelseas Rafael Benitez som lär lämna klubben i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply